Ayda yata yata 11.244 TL kazanın! Bankalarda 32 günlük vadeli mevduat faizi depremi! Ekonomik sıkıntıların olduğu bu dönemlerde birikim yapmak zorlaşmaktadır. Fakat yine de yapılan fırsatlarla özellikle yatırım yapmak isteyenler için yeni gelişmeler olmuştur. Faiz hesaplama yapılarak oluşturulan yatırım hesapları değerlenmiş ve özellikle yatırım yapmayı seven insanlar için önemli bir konuma gelmiştir. Bu noktada faiz oranları hesaplanarak yatırım yapıldıktan sonra bunun düzenli takibi yapılarak gelen paranın da hesaplanması sağlanmıştır. 

Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

Özellikle yatırım yapmayı seven insanlar için büyük fırsatlar oluşturan yeni yatırım hesapları herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Bu fırsatlardan yararlanılması da gelecek için büyük fırsatların oluşmasını sağlayacaktır. Günümüzde bu alanda yapılan gelişmelere herkes ilgiyle yaklaşmış ve bunun sonucunda da fırsatlardan yararlanmak bir şans haline gelmiştir.

Özellikle yatırım hesaplarını kullanmak isteyen kişiler için bu fırsatlar önemli bir yere sahip olmuştur. Bu durumda yeni hesaplarını aktif hale getirmek isteyen kişiler için de bunlar önemli noktalar arasında olmuştur. Bu fırsatlar kullanılarak ve mevduat hesaplama ile yapılacak olan yatırımların ne kadar  faydalı olduğu da vurgulanan noktalar arasında olmaktadır. Bu fırsatların incelenerek yararlanılması da faydalı olacaktır. Böylece yatırım yapılabilecek ve bu yatırımlar sonrasında da gelecek için güzel bir ortam oluşturulabilecektir.

32 Gün Vadeli 500.000 TL Mevduat

Akbank
Vadeli Mevduat
Vade Sonu Net Bakiye
511.244 TL
Yıllık Faiz Oranı
%27,00
Net Kazanç
11.244 TL

Odeabank
Oksijen Hesap
Vade Sonu Net Bakiye
509.995 TL
Yıllık Faiz Oranı
%24,00
Net Kazanç
9.995 TL

ING
e-Turuncu Hesap
Vade Sonu Net Bakiye
511.244 TL
Yıllık Faiz Oranı
%27,00
Net Kazanç
11.244 TL

haber24.com özel haber