Bankalar, 4A, 4B, 4C ve EYT'li emeklileri sabah saatlerinde büyük bir müjdeyle sevindirdi. Haziran ayından itibaren tam 20.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak.

Bankalar, 15 milyon emekliye yönelik güzel haberlerle adeta bir bayram havası yaratıyor. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklilerine yeni bir ödeme duyurusu yapıldı ve bu sefer ödeme miktarı artırıldı. Haziran ayının başından itibaren emeklilere muhteşem teklifler sunulacak. Bankalar, sabah saatlerinden itibaren yeni duyuruları yayınlamaya başladı. Emeklilere verilecek banka promosyonu miktarı 20.000 TL'ye yükseltildi. Milyonlarca emekli, Kurban Bayramı öncesinde maaş promosyonu ödemelerinin hesaplarına yansıyacak olmasıyla sevinçten havalara uçacak.

SSK, BAĞ-KUR, memur ve EYT emeklileri için kampanyalar Her geçen gün büyüyen promosyon kampanyalarına yeni bir halka daha ekleniyor. Bankaların Haziran ayı promosyon listesi sonunda açıklandı. Artık emekliler, maaşlarının 2 katına kadar promosyon alma fırsatına sahip olacaklar. Temmuz ayında beklenen zam ödemelerinin de bu durumda etkili olduğunu söylemek mümkün. Emekliye ödenecek promosyon ücretleri güncellendi ve sabah saatlerinden itibaren bankalar tarafından duyurular yayınlanmaya başlandı. Hazır olun, çünkü bankalar rekor bir promosyon hazırlığı içindeler.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Mayıs ayının son gününde, Haziran ayı promosyon ücretleri de açıklanmaya başlandı. Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni kampanyalar, bankalar tarafından peş peşe duyuruldu. Haziran ayında 4A, 4B, 4C emeklileri ve EYT emeklilerine, 20.000 TL'yi bulan bir promosyon ödemesi yapılacak.