Haberimizde 36 ay vade imkanı ile 8.000-25.000 TL ihtiyaç kredisi veren bankalar hakkında detaylı bilgi sunacağız. Bu tutarda ki kredilerinizi T.C kimlik numaranız ile alabileceksiniz. Tek şart ise bankaların kredi politikalarına uygun olmak. Uygun olmanız durumunda bankalar kredi başvurunuz için onay verecek ve aynı gün kredi ödemenizi alabileceksiniz.

Denizbank’tan 8000 TL ile 25000 TL ihtiyaç kredi başvurusu

Denizbank’tan ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız sms yolunu kullanabilirler. Sms ile başvuru yaptıktan sonra banka size 5 dakika içerisinde kredi sonucunuzu bildiriyor. Sms ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlar kredim yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numaranızı 3280 numarasına göndermeliler. Kredi başvurunuzu bu şekilde yapmış olacaksınız. Kredi başvurusu onaylanan vatandaşlar aynı gün bankalar üzerinden onaylanan kredilerini alabilecekler. Denizbank mobil bankacılığı ile müşterilerine başvurma ve online kredi imkanları da sunmaktadır.

Vakıfbank’tan 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu

Devlet bankalarından biri olan Vakıfbank ihtiyaç kredisi veren bankaların başında gelmektedir. Sizlere 36 ay vade ve düşük faiz oranları ile kredi imkanları sunmaktadır. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımız en yakın banka şubesine giderek başvuruda bulunabilirler. Banka bu konuda sizin gelir durumuna ve kredi notunuza bakacaktır. Düzenli bir maaş ve 6 aylık sigortanız bulunuyorsa bu kredi imkanından faydalanabileceksiniz. Yeni bir işte çalışıyorsanız onay alırsanız kredinizi kullanabileceksiniz. Vakıfbank üzerinden maaş veya işlem gerçekleştiren vatandaşlarımız da ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabilecekler.

atm-karti-uzerinden-islem-yapan-vatandaslara-8-ila-25-bin-tl-odeme-yapilacak1

ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

ING Banktan yapacağınız kredi başvurularına bankanın web sitesi üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu sayfadan başvuru formunu doldurarak işlem yapmanız yeterli olacaktır.

Bu ihtiyaç kredisinin onaylanması durumunda müşterilerine hemen verilmektedir. Banka vatandaşın kredi notuna göre faiz oranlarından da yararlanmaktadır. Şartlara uygun olduğunu düşünen vatandaşlarımız web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler. Ne kadar ödeme için onay alacaklarını da yine bu sayfa da görebileceklerdir. İnternet bankacılığı kullanan vatandaşlarımız banka şubesine gitmeden mobil bankacılık üzerinden bu işlemi gerçekleştirebileceklerdir.36 ay vade ile verilen bu krediler ilk taksit ödemelerinde ise 3 ay ertelemeli yapılmaktadır. Dilerseniz size en yakın banka şubesinden de bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.