Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Aslan burcu ve yükselen aslanlar 4 Nisan 2023 tarihinde hayatın kendilerine uyum sağlamaya ve dengeyi bulmaya çağırdığını görecektir. Bunu gerçekleştirmek için yapılacak olan ilk şey elbette burç sahiplerinin günlük alışkanlıklarını tekrardan düzenlemek ile başlamaktadır. Aslanlar kendilerinin en iyi haline ulaşmak için çabalamalı ve bunun için emek harcamalıdır. Ekranlardan uzak durmak, erken uyanmak, sevdiklerini aramak, günlük tutmak, ev düzenlemek, karar vermeden önce derin bir nefes almak gibi basit görünen konular oldukça olumlu sonuçlar doğurabilir.

Başak burcu ve yükselen başaklar 4 Nisan 2023 tarihinde sağlıklı bir ilişki için can atacak ve duygusal konular ile gündemde yer alacaktır. Burç sahiplerinin hayatlarının her alanlarında yeni insanlar ile tanışmaları gerekebilir ve bunun için eskileri bırakmaları önemli bir nokta olabilir. Burç sahipleri kendileri için ilham verici olan insanlar ile zaman geçirmeli ve eski kalıplardan kurtulmalıdır. Başaklar doğru insanlar ile etraflarının kuşatıldığı zaman ruh hallerinin ne kadar gelişeceğini de kendi gözleriyle görecektir.

Terazi burcu ve yükselen teraziler 4 Nisan 2023 tarihinde sağlık konuları ile gündemde yer alabilir ve sahip olduklarının tek başına bir kutlama nedeni olduğunu düşünebilir. Evren bazı zamanlarda nimetlere teşekkür edildiğini bilmek istemektedir ve terazi burçları da bunu hissedecektir. Teraziler iyi şeylerin geleceğine güvendiği zaman iyi şeyler de çoğunlukla onları bulmaktadır. Bu sebeple burç sahipleri iyimser olmalı ve büyük düşünmelidir. Herkes terazi burçlarının ışıldayan ruhlarına çekecek ve onlarla vakit geçirmek isteyecektir.

Akrep burcu ve yükselen akrepler 4 Nisan 2023 tarihinde doğru kişiler tarafından fark edilmek istese de bunun hemen gerçekleşmediğini görecektir. İleride meyvelerinin yemek için güzel tohumlar ekecek olan burç sahipleri özellikle kariyer hayatlarıyla gündemde yer alabilir. İlerleyen zamanlarda iş hayatları ile isimlerinden söz ettirecek olan akrepler aşk ve aile hayatlarında da bazı fedakarlıklar yapacaktır.