Aslan burcu ve yükselen aslanlar 19 Mart 2023 tarihinde ciddi konulara dalmaktan kaçınmayı seçecektir ve bu durum onlar için iyi bir seçenek olacaktır. Aksi şekilde davranmak ilgili durumlara ilişkin aslan burçlarının görüşünü karartabilir. Bu sebeple güncel olarak burç sahiplerinin yapabileceği en akıllıca hareket her şeyi basitte tutmaktır. Olaylar hızlandığında ise aslan burçları kendilerini zor bir durumda bulmamak adına söylediklerine çok dikkat etmeli ve buna göre davranmalıdır.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Başak burcu ve yükselen başaklar 19 Mart 2023 tarihinde insanların güvenilmez olduğunu düşünecek ve geçirdikleri kötü tecrübeleri hatırlayacaktır. Gün içerisinde sıklıkla yanlış anlaşılmalar ile karşılaşacak olan burç sahipleri olumsuz deneyimler ile baş etme durumunda kalacaktır. Her ne kadar bazı anlarda farklı bir insan ile aynı fikirde olduklarını düşünseler bile başaklar her an durumun böyle olmadığını da keşfedebilir.

Terazi burcu ve yükselen teraziler 19 Mart 2023 tarihinde kendilerini çölde kum süpürüyormuş gibi hissedebilir ve bununla ilgili ne yapmaları gerektiğini bilmeyebilir. Teraziler her ne kadar önemli bir randevuyu ya da ödevi unuttuklarını hissetse de bunu telafi edecek güce sahip olacaktır. Diğer insanlara karşı bağışlayıcı ve sabırlı olacak olan burç sahipleri kendilerine de aynı şefkatle davranmalıdır.

Akrep burcu ve yükselen akrepler 19 Mart 2023 tarihinde kendilerine doğru gelen yaratıcı bir titreşimin olduğunu düşünebilir ve bu titreşimi takip ederek ilham perisi bulmayı isteyebilir. Yeni günde iş hayatından kaçacak ve sanatsal olan şeylere yönelecek olan burç sahipleri sezgilerinin güçlü olduğu bir gün geçirecektir. Yeni bir şeyler yapmak için mükemmel bir fırsat elde edecek olan akrep burçları kendilerini ve yakın çevrelerini düşünerek bir adım atacaktır. Sonraki zamanlar ile ilgili endişe duymalarına gerek olmayan akrepler hayatın tadını çıkarmalıdır.