Asgari ücretle meydana gelecek gelişmeleri, milyonlarca kişi yakından takip ediyor. Yeni dönem için müjde bekleyen çalışanlar için yeni haberler geliyor. Döneme müjdeli haberler ile başlayacak olan çalışanlara 750 TL zam yapılacak. Bunun yanı sıra asgari ücrette vergi kaldırılması da gündemde.

Milyonlarca çalışan asgari ücretli maaşlarından kesilen vergi ile geçim sıkıntısı yaşıyor, geçim derdi yaşayan vatandaşların maaşlarından yapılan kesintilerden dolayı oldukça zor durumda kalıyor. Bu konuda gerekli adımların ön plana çıkması ile birlikte yeni gelişmeler çalışanları sevindirecek. Milyonlarca çalışanın istekleri dikkate alınarak vergi kesintisinin ortadan kaldırılacağı bildirildi. Vergi kesintisi ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Asgari ücrette gerçekleşecek zam tutarı ise 750 TL tutarında olması bekleniyor.

Ak Parti ile MHP, asgari ücret konusunda çalışanları için müjdeli haberi basına yansıttı. Gündemde olan konular arasında yer alan asgari ücret ile kulislerden gelen haberlere göre asgari ücret üzerindeki vergi yükünün kaldırılması yönünde. Her iki partide çalışmaları beraber yürütüyor. Vergi düzenlemesi ile birlikte 2022 yılı için gerçekleşecek zam konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor. Yeni yıl için çalışanlara 2022 yılında net 750 TL tutarında zam yapılması bekleniyor.

asgari-ucrette-yeni-gelismeler-maaslara-750-tl-zam-vergi-kalkiyor1

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

750 TL’lik Zam Haberi Çalışanları Sevindirdi

Yıl sonuna yaklaştığımız şu günlerde milyonlarca kişiyi ilgilendiren zam haberleri gündemde. Son zamanlarda dolar kurunda yaşananlar ve enflasyondaki hızlı yükseliş vatandaşın geçim sıkıntısını oldukça fazla zorlamakta. Yeni yılda çalışanlar için maaşlarda iyileştirmeler yapılması gündemde. En çok merak edilen konulardan bir tanesi asgari ücrete tutar ne kadar olacak? Asgari ücret ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Kulislerden gelen haberlere göre herkesi memnun edecek bir kararın olacağı yönünde.

Yeni Düzenlemeler Mecliste Onaylanacak

Ak Parti ile MHP nin uzlaşması sonucunda beklenen zam ve vergi düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar mecliste onaylanması bekleniyor. Mecliste bütün siyasi partilerin katılımı ile gerçekleşecek oylamada söz konusu tasarının kabul edilmesi bekleniyor. Kabul edilmesi durumunda asgari ücret ile çalışanlardan vergi kesintisi yapılmayacak. Tasarının meclisten geçmesi durumunda kabul edilmesi kesin gözü ile bakılıyor.