155.000 TL'den başlayan fiyatlarla Renault araç satışı... Araba almak isteyen bir saniye düşünmesin! Türkiye’de ikinci el otomobil almak ciddi sorunlar oluşturabiliyor. Araçlara verilen paranın boşa gitmesi insanların üzülmesine neden olabiliyor. Renault firması ikinci el piyasasına çok özel bir giriş yapıyor. Kurulan sistem ile beraber Renault güvencesi üzerinden ikinci el araç satın alabilirsiniz.

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

İkinci El Araçlar Güvenilir Ellerde

Araç satın almayı düşünenler piyasalara göre hareket ediyor. Özellikle ikinci el otomobil piyasasında istikrarsız fiyatlamalar ortaya çıkabiliyor. İkinci el otomobillerin fiyatlarının düşeceğine dair herhangi bir beklenti yer almıyor. Kredi erişiminin zor hale gelmesi sıfır kilometre araçların fiyatlarının yükselmesini tetikliyor. Renault’un satışa çıkardığı ikinci el araçlar yetkili servislerde onarılıp satışa çıkarılıyor. Otomobillerdeki aksamalar, eksiklikler giderildikten sonra araçlarınıza kavuşabiliyorsunuz. Renault ikinci el araçlara ek garanti veriyor. Böylece kötü sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.

Her Marka Araç Satılıyor

Renault ikinci el otomobil satışında farklı markalarda yer alıyor. Firma birçok aracın ikinci el satışını gerçekleştiriyor. Araç satın almak isteyenler de Renault’a başvurularını yapabiliyor. Sıfır kilometre otomobil fiyatlarının yüksek olması insanları ikinci el araca yönlendiriyor. 2023 zamları ikinci el araçların fiyatlarını da etkiledi. 2023 yılında ikinci el piyasasında yeni bir trend oluşturan Renault üzerinden araçları satın alabilirsiniz.

haber24.com özel haber