Acil ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşları uygun faizlerle 100000 TL'ye kadar kredi ödemesi verilecek. Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan bu kampanyada tek başvuru yaparak, hemen ödeme alabileceksiniz. Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi başvurusunda, nakit kredi kullanmak isteyen bireysel müşterileri yapacakları kredi ödemelerinde, hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilerek vatandaşlara kredi imkanı sağlanmaktadır. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, kredi puanı uygun olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilir. Banka kredi puanı uygun olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, başvuru şartlarına uygun olarak kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanmaktadır. Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru yaparak, kredi almak istiyorsanız, uygun faizlerle ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalara katılarak, 5 dakikada sonuç alabilirsiniz. 

Nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşların banka şubelerine giderek işlemleri gerçekleştiriliyor. Akbank ve Denizbank şubelerine giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisine gidebilir, buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu isteyebilir, başvuru formunu doldurduktan sonra da hemen onay alabilirsiniz. Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlara belirtilen şartlara uygun olarak kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

Akbank üzerinden aynı zamanda cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS atarak, Denizbank üzerinden de mobil uygulamalara girerek de düşük faizli krediler kullanabiliyorsunuz. Akbank, SMS ile kredi için kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına gönderebilirsiniz. Denizbank üzerinden de başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar, mobil uygulamalar haricindeki kredi başvurularını cep telefonları üzerinden SMS atarak da yapabilmektedir. Sms ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız kredim TC kimlik ve doğum tarihinizi yazarak, 32 80 numarasına mesaj gönderirseniz, Denizbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, ne kadar kredi onay alacağınızı görebilirsiniz.