Akbank’tan beklenen açıklama geldi. 90 gün boyunca ödeme yapılmayacak. Akbank yapmış olduğu açıklama ile kredi kampanyasından yararlanan vatandaşlar ödemelerini 90 gün boyuncu erteleyebilecek.

Akbank açıklamayı yaptı. 90 gün süre ile ödeme yapılmayacak. Yeni uygulamaya koyduğu kampanya ile 90 gün süre ile ödeme yapılmayacağını açıkladı. Akbank tarafından yapılan bu açıklama ile vatandaşlar sevindi.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank tarafından verilen kredisine başvuru yapmak isteyen müşteriler, bankaya kredi başvurusu yapabilecek. Onay verilmesi durumunda geri ödemeler 90 gün boyunca ödeme yapılamadan kredi kullanılabilecek. Akbank ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, bu krediyi hızlı bir şekilde kullanabilecek. Bankanın belirlemiş olduğu politikalara uygun olun vatandaşlara anında onay verilecek. 36 ay vadenin bulunduğu kredide işlem yapmak mümkün. Her türlü ihtiyacı olan kişiler, bu ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların ihtiyaç kredilerine başvuru yapabilirler.

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, 3 ay ertelemeli ve 100 bin lira tutarlı krediye kullanabilecek. Bankanın internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile kampanyaya nasıl başvuru yapılacağı ve gerekil olan başvuru şartlarını da açıkladı.

Kredi Başvuru Şartları Açıklandı

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler için gerekli başvuru şartları açıklandı. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde bu banka ile çalışmasının olması gerekiyor. Kredi kartı ya da kredi kullanımı gerçekleşmiş ise kullanımlarda düzenli ödemeler yapılmış ise kredi notu yükselir. Kredi notu 1100 ve üzeri durumunda banka onay veriyor.

Bu krediyi, bankalar ile icralık durumu olan kişiler alamayacak. Kara listede yer alan kişilere banka kredi kullandırtmıyor. Şayet sizlerde bankanın belirlemiş olduğu şartlara uygun iseniz kredi başvurusu yapabilirisiniz.

Akbank Kredileri Başvuruları Nasıl Yapılır?

Banka üzerinden krediye katılım sağlamak için değişik başvuru yöntemleri bulunuyor. En çok tercih edilenlerin arasında SMS yöntemi bulunuyor. Cep telefonundan mesaj atılarak gerekli başvuru yapılabilir. Cep telefonundan mesaj kısmına TC kimlik yazılarak 4425 nolu numaraya mesaj atılabilir.