Akbank banka kredi notuna uygun olarak vatandaşlar için 75.000 TL kredi kampanyası başlattığını açıkladı. Akbank banka kredi notuna göre vereceği ihtiyaç kredilerinde özellikle başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin kimlik numaralarını sorgulamalarını yaptıktan sonra ne kadar kredi onayı aldığı hakkında bilgiler vermektedir. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanırken 50.000 TL üzerindeki kredilerde banka 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır.

Akbank üzerinden sizler de başvurularınızı gerçekleştirerek Cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 44 25 numarasını göndererek akbank'tan sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak Kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç vermektedir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek ve almış olduğunuz krediler de düşük faiz oranlarından yararlanarak işlem yapacaksınız.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşların belirtilen şartlar dahilinde ihtiyaç kredilerini hesaplarına yatırarak aynı gün içinde kullanacağını da söylemek isteriz. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu Kredi ödemelerinde nakit kredi kullanacak olan kişiler 5 dakika içerisinde sonuç alabilecek ve onaylanan bu kredileri hesaplarına yatırarak hemen aynı gün içinde kullanılabileceklerdir. Akbank direkt uygulamasını kullanabilmeniz için banka müşterisi olmanız ve banka internet bankacılığı uygulaması üzerinden giriş yapmanız isteniyor.