Akbank yeni yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusu ile birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için uygun faizlerle kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. nakit ihtiyacınızın olması durumunda 4 gün içerisinde düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların Akbank üzerinden 40 bin TL'ye kadar gelir belgesiz ödeme alabileceği bir kampanya yayınlandı.

Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında başlatılan bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan kişileri hemen aynı gün içinde ödemeler verecek ve krediler hesaba yatırılarak kullandırılacaktır. Akbank 40.000 TL kredi almak isteyen vatandaşların özellikle bireysel müşteri olup banka kredi puanı da yüksek olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirerek hemen aynı gün içinde ödeme alabilecekleri kampanyada yayınlandı.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Akbank üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız ve banka müşterisi olmanız durumunda hemen aynı gün içinde işlemlerinizi yapmak istiyorsanız akbank'ın başlatmış olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına sizler de hızlı bir şekilde katılabilir ve bu bankadan dilediğiniz zaman ödeme alarak ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Akbank kredi ihtiyacı olup Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara da Kredi imkanı sağlarken banka müşterisi olup ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvurularını gerçekleştirebileceği bir kampanya hazırladı.

Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.