İş bankası üzerinden yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Acil ihtiyaç kredisi ihtiyacı olan müşterilerine ve İş Bankası, iş cep uygulaması üzerinden 36 ay vadeli kredi vereceğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bu kredi kampanyası ile birlikte iş bankası müşterilerine 7500 TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Düşük faiz oranları ile verilecek olan bu ödemeler iş Bankası, ihtiyaç kredisi olarak hesaplarınıza yatacak. Banka kredi politikalarına uygun olmanız ile birlikte iş Bankası şubeleri üzerinden de bu krediler için başvuruda bulunabileceksiniz. iş bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler 3 ayı ertelemeli ve toplamda ise 36 ay vadeli olarak bu kredileri kullanabilecektir. 

İş bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları belli oldu. 

7500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, İş Bankası şubelerine giderek veya iş Bankasının müşterisi olması durumunda internet bankacılığını kullanarak acil ihtiyaçlarında kredi alabilecek. İhtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman banka sizin kimlik numaranız üzerinden banka kredi sicili ve banka kredi notu sorgulamanızı yapacaktır. Bu şekilde, sorgulamalar yapıldıktan sonra banka üzerinden kredi alıp almayacağınız belli olacaktır. İş bankası diğer bankalara nazaran daha yüksek sicilinizin olmasını isteyen ve daha sert şartları olan bankaların başında gelmektedir. Bu sebepten ötürü eğer iş Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve Acil 7500 TL yi hemen hesabınıza atmak istiyorsanız, kredi notunuz 1350 ve üzerinde olması gerekmektedir. Bu şartlara uygun olan müşteriler, İş Bankası üzerinden kredi başvurularını istedikleri zaman yapabileceklerdir. 

is-bankasi--1

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

7500 TL iş bankası kredisi başvurusu nasıl yapılacak?

7500 TL'ye kadar iş Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda bankanın internet bankacılığı şifresi ile birlikte iş cep uygulamasına girerek buradan krediler bölümünden başvurunuzu yapabilirsiniz. İş cep uygulamasına girdiğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapacak ve saniyeler içinde ne kadar kredi onay aldığınızı göreceksiniz. Tüm acil ihtiyaçlarınız için 7500 TL'YEKADAR kredi banka tarafından düşük faiz oranları ile sizleri kullandırılacak. İş cep uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusunda onay alırsanız, banka şubelerine gitmeden kredinizi hesaba atabilirsiniz. Ayrıca size en yakın banka şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da kredi başvurusu yapmanız mümkün olacaktır.