Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Yapı Kredi Bankası üzerinden 5 dakika içerisinde gelir belgesi olmadan, 40000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen vatandaşların banka kredi puanı uygun olması durumunda aynı gün içinde kredi ödemelerini alabileceğini söyleyebiliriz. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda gelir belgesiz olarak 40000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan vatandaşlara belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda, diledikleri zaman kredi işlemleri yapılarak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullandıracağını söyleyebiliriz. Yapı Kredi Bankası üzerinden 40000 TL üzerindeki kredilerde ise onay almanız durumunda, sizler gelir, belgeli olarak kredi başvurunuzu banka şubeleri üzerinden veya internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapabiliyorsunuz. 

Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, ihtiyaç kredisi başvuru

Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bireysel tc kimlik, aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak ve aralarda boşluk bırakarak, Yapı Kredi Bankası, SMS Kredi Servisi numarası olan 44 11 numarasına göndermeniz yeterli. 

Cep telefonu üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların roket ihtiyacı olmaları durumunda, şubelere gitmeden, alacakları bu kredilerde 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan kredileri de hesaplarına yatırarak hemen aynı gün içinde kullandıracaklardır. En yakın banka şubesi üzerinden hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilerin belirtilen şartlar dahilinde ihtiyaç kredileri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılarak, aynı gün içinde kullandırılmaktadır. 

Sms ile kredi başvurusunda bulunduktan sonra nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak için şubelere gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredi başvurularında bulunabiliyor ve onaylanan kredileri de ihtiyaç kredisi olarak hesaplarına yatırabiliyor. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların nakit ihtiyacı olması durumunda şartlara uygun olarak kredi işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalar üzerinden 5 dakika içerisinde sonuç alabileceği haberi verildi. 

En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasında hızlı bir şekilde ihtiyaç kredinizi aynı gün içinde ödeme alabileceksiniz. Emekli olan vatandaşlar ise emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıyarak daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredileri kullanabilmektedirler.