Haftanın pazartesi Salı ve Çarşamba günleri başta olmak üzere TC kimlik numara üzerinden yapılmış olunan sorgulama sonrasında ve 44000 TL kredi ödemesi sonucunda kişinin en yakın banka şubesine giderek hızlı ve en düşük 36 ay vadeli kredi kullanabileceği haberi gündeme düştü.

44000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak isteyen insanlar için çıkarılan bu yöntem için sadece 3 gün içerisinde olmak şartıyla çok düşük bir miktar faiz oranıyla kredi imkanı sağlayacak banka listeleri geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Sadece kamu bankaları ile kalmayıp özel bankalar tarafından da  başlatılan bu kampanyalarda ihtiyaç kredisi almaya karar veren tüm vatandaşların belirtilen politikalara uygun olup olmadığı müracaat edilen gün içinde, bu da  aynı gün içinde demek oluyor, kredi ödemelerinden faydalanabileceği haberi vatandaşı sevindirdi.

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu rahatlıkla göndererek, onay alabileceğiniz bu krediye özel kampanyalarında  36 ay vadeli 44000tl  ihtiyaç kredisi almak isteyen ve alacak olan tüm vatandaşların nakit kredi olabilecekleri bu kampanyadan üstünden hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirilmektedir. Başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz bankalar, aşağıda sizler için sunulmuştur.

DENİZBANK

DENİZBANK üzerinden kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, cep telefonunuz üzerinden SMS atarak hemen bu bankadan ne kadar kredi onayı aldığınız hakkında bilgileri öğrenebilirsiniz.

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

QNB FİNANSBANK

44000 TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, Finansbank tarafından yapmış oldukları başvuru sonrasında ne kadar kredi onayı aldıklarını, hemen öğrenebilme şansı vardır. Tc Kimlik Numarası: 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda, Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacak, onaylanan kredileri de hesaplarınızı yatırarak hemen yine aynı gün içerisinde olmak şartıyla gelen para hesabınıza yatacaktır.