30 Aralık tarihine kadar Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere t.c kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında Kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde verilmektedir. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada kimlik numaraları üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilmektedir. Kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulamalar sonrasında kredi notu uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde işlem yapılarak kredi işlemleri hızlı bir şekilde ödenmektedir. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda kredi işlemleri 5 dakika içerisinde sonuç verecek ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılarak da hemen aynı gün içinde kullandırılacak. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmeleri halinde Kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sonuçlandırılacak ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak yine aynı gün içinde kullandırılacaktır.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz Size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve kredi ödemeleri uygun faizlerle sizlere verilmektedir. Kimlik numaranız üzerinden yapmış olduğunuz sorgulama sonrasında ihtiyaç kredisi onayı alacak olan tüm vatandaşlarım banka müşterisi olması ile birlikte kredi işlemleri hemen aynı gün içinde hesaplarına mobil uygulamalar üzerinden yatırılmaktadır.