Koç burcu 28 Ağustos 2022 tarihinde başarı odaklı bir gün geçirecek ve istedikleri olaylarda sonuca ulaşmak için adımlar atacak. İş hayatı ile ilgili de gündemde yer tutacak olan burç sahipleri hayatı akışına bırakmak konusunda bazı zorluklar yaşayabilir. Kısa bir süre önce aşka dair cesaretini kaybetmiş olan koç burçları pazar gününde kafa karışıklıkları da yaşayabilir.

Boğa burcu 28 Ağustos 2022 tarihinde önemli bir karar verebilir ve hayatlarına yeni bir yön çizebilir. Toprak grubundan olan burç sahipleri yaşamlarında yeni bir yol ayrımında da olabilir ve bazı kafa karışıklıkları yaşayabilir. Yeni günde boğa burçları için tavsiye edilen durum iyi düşünüp karar vermeleri ve plan yapmaları olacaktır.

Ikizler burcu 28 Ağustos 2022 tarihinde doğru bildikleri yolda ilerlemeli ve çevrede bulunan insanların düşüncelerine fazla takılmamalıdır. Aşk hayatında sorunlar yaşayan ikizler burçları partnerlerinin ya da eşlerinin kendilerini pek fazla önemsemediğini düşünebilir fakat ikizler burçları için tavsiye edilen durum sorumluluk almaları olacaktır.

Yengeç burcu 28 Ağustos 2022 tarihinde ilişki hayatlarında ve duygusal anlamda yoğunluk yaşayacak ve bazı kafa karışıklıkları ile baş etme durumunda kalacak. Harcamalar konusunda da problemler yaşayabilecek olan burç sahipleri finansal kararlarda dikkat etmelidir.

Aslan burcu 28 Ağustos 2022 tarihinde huzurlu ve sakin bir gün geçirecek ve yakın çevresi ile bir araya gelecek. Aslan burçları yeni günde partnerleri ya da ailesiyle beraber evde vakit harcayabilir. Yalnızca dinlenmesi gereken burç sahipleri kendilerine inzivaya çekecektir. Zor bir haftaya giriş yapacak olan burs sahipleri karşılaşacakları her duruma karşı hazırlıklı olmalıdır.

Başak burcu 28 Ağustos 2022 tarihinde finansal konularda problemler yaşayabilir fakat unutulmaması gereken konu bu durumun geçici olduğunun bilinmesidir. Burç sahipleri işleri hakkında bazı gelişmeler yaşayabilir ve bu gelişmeler onları mutlu edebilir. İlişki hayatlarında ise istediklerini elde edecek olan başak burçları partnerlerini el üstünde tutmalıdır.

Terazi burçları 28 Ağustos 2022 tarihinde kendilerini yakın çevresine karşı çok iyi bir şekilde ifade edecektir ve istediklerini açıklayacaktır. Diğer taraftan ruhen ve fiziksel olarak dinlenmesi gereken burç sahipleri kendilerini inzivaya çekecektir.

Akrep burçları 28 Ağustos 2022 tarihinde çevresinde bulunan insanlara karşı bazı konsantrasyon problemleri yaşayabilir fakat enerjileri yüksek bir şekilde olaylara bakabilir. Burç sahiplerinin ilişki hayatlarında ise durumlar istedikleri kadar iyi gitmeyebilir fakat bu durumun geçici olduğu bilinmelidir. Bir süre boyunca iç dünyalarında kalmaları ve derin bir şekilde düşünmeleri gereken akrep burçları zihinsel problemler yaşayabilir. Burç sahipleri pazar gününde geçmişten kalan yaralayıcı olayları düşünebilir ve bu olayları çözüme kavuşturmaya çalışabilir.

Yay burçları 28 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarında bazı olumsuz etkiler yaşayabilir ve uykusuzluk problemi ile baş etmek durumunda kalabilir. Yay burçları için Pazar gününde tavsiye edilen durum her problemi içlerini atarak biriktirmekten vazgeçmeleri olacaktır.

Oğlak burçları 28 Ağustos 2022 tarihinde finansal konularda birikimler yapabilir ve bir süredir istedikleri şeyleri elde edebilir.

Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Kova burçları 28 Ağustos 2022 tarihinde öğle saatlerini sevdikleriyle geçirecektir.

Balık burçları 28 Ağustos 2022 tarihinde partnerleri ya da eşleri ile zaman geçirmek isteyebilir.