18 yaş üzerinde olan vatandaşlar için başlatılacak olan ihtiyaç kredisi kampanyasında, bankalara gitmeden işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için 5 dakika içerisinde kredi sonucu verileceği açıklandı. Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar, banka kredi politikalarına uygun olup, banka şubelerine gitmeden de işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedirler.

Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların belirtilen şartlar dahilinde kredilerini hemen aynı gün içinde alabilmeleri için şubelere gitmeden de işlemlerini yapabilecekleri bu kampanyalardan faydalanmaları gerekiyor. 

Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank, yapmış oldukları kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere, belirlenen şartlar dahilinde hemen onay vermeleri gibi, ayrıca borç kapatma kredilerinde yüksek limitli olarak vermektedirler. 

3 banka üzerinden ihtiyaç kredisi onayı almak istiyorsanız, banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olan vatandaşlar, bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak buradan ihtiyaç Kredisi Başvurusu Formunu doldurarak hemen ne kadar kredi onayı aldıklarını, görebilir. Başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi alacak olan tüm vatandaşlar için 5 dakika içerisinde sizlere kredi onayı verilir, onaylanan bu krediler, hesaplara yatırılarak da aynı gün içinde kullandırılmaktadır. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank ihtiyaç kredisi

Acil ihtiyacınızın olması durumunda şartlara uygun olarak kredi işlemlerinden faydalanacak olan vatandaşlara, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank, yapmış oldukları bu kampanyalarda ihtiyaç kredisi olarak ayrıca cep telefonları üzerinden mesaj atarak, kredi imkanı sağlamaktadır. ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunduktan sonra kredi politikalarına uygun olan vatandaşlara kendi kredi notuna göre de faiz oranlarından yararlanarak, ihtiyaç kredisi kullandırılacağını da söylemek istiyoruz.