13 ve 16 Ekim tarihleri arasında 40000 TL kadar ödeme alacak olan vatandaşlara Akbank, yapmış olduğu kampanya ile birlikte hemen onay vereceğini açıkladı. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında 40000 TL gelir belgesiz olarak kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman kredi onayı verileceği duyuruldu. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için başlatılan yeni kredi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan kişilere belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman hızlı birşekilde kredi ödemeleri verilmektedir. 

En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden kredi işlemlerini hızlı bir şekilde yapmak isteyen vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS atarak da kredi alabilmektedir. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, 40000 TL gelir belgesiz olarak alabileceğiniz bu kredi kampanyalarından faydalanabilmeniz için hızlı bir şekilde sizlere destek ödemesi verilmektedir. 40000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda, şubeler üzerinden yapacakları işlemlerde, hemen aynı gün içinde kredileri 3 ay ertelemeli olarak ödenmektedir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Banka şartlarına uygun olmanız durumunda, şubeler aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredinizi hızlı bir şekilde alabilecek ve onaylanan bu kredileri hesaplarınıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, 40000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kredi kampanyasına katılabilmektedir. 

Akbank üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak, 44 25 numarasına göndermeniz durumunda, Akbank'ın, sizler için başlatmış olduğu, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmış olacaksınız. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyada nakit ihtiyacı kullanacak olan tüm vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla birlikte 40000 TL ihtiyaç kredisi ödemektedir.