Putin'den Nükleer Tehdit: "Ortak Saldırı" Tanımı Genişliyor Putin'den Nükleer Tehdit: "Ortak Saldırı" Tanımı Genişliyor

Koç burcu 12 Ekim 2022 tarihinde sağlık durumları ile gündemde yer alabilir ve zor bir haftadan geçebilir. Yeni haftada koç burçları kronik rahatsızlıklara sahip olması durumunda bu durumdan tetiklenebilecektir. Yurt sahiplerinin kendilerine özen göstermesi gerekir ve iş hayatlarında fırsatlar onları bulabilir.

Boğa burcu 12 Ekim 2022 tarihinde duygusal ilişkiler ve aşk konuları ile gündemde yer alabilir. Burç sahipleri arkadaşlar dostlar ve eşlerinden gelebilecek olan destekler sebebiyle kendilerini mutlu hissedecektir. Yine boğa burçları kalpleri boşsa ikinci şanslar ile karşılaşabilir ve kapıları çalınabilir. Bunun yanı sıra tatil planları ve uzak seyahatler de burç sahipleri için gündemde yer alan konular arasında bulunacaktır.

İkizler burcu 12 Ekim 2022 tarihinde iş hayatlarında eleştiriler, aile içine bazı sorunlar gibi durumlar ile karşı karşıya gelebilir. Enerjilerini fazla zorlamaları sebebiyle kendilerini rahatsız hissedebilecek olan burç sahipleri özellikle iç dünyalarına kapanacakları bir hafta bile karşı karşıya gelecektir. Onlar için tavsiye edilen durum aile içerisinde bulunan problemleri çözmeye uğraşmamaları olacaktır.

Yengeç burcu 12 Ekim 2022 tarihinde kısa seyahatler iletişim ve eğitim gibi konular ile gündemde yer alabilir ve yeni planlar yapabilir. Burç sahiplerinin yeni günde kardeşleri ile olan iletişimler artış gösterecek ve yeni kişiler tanışacaklardır.

Aslan burcu 12 Ekim 2022 tarihinde finansal ve parasal konular adına çok şanslı bir gün geçirecek ve yeni para kapılarının onları açıldığını hissedecektir. Burç sahipleri yeni projelerden elde edecekleri gelirleriyle de çok mutlu olacak ve bu konuları ile gündemde yer alacaktır.

Başak burcu 12 Ekim 2022 tarihinde imajlarını yenilemesi ile gündemde yer alabilir ve farklı bir stil çizebilir. Hafta başında Başak burçları kendilerini yorgun hissetse de hafta ortasına doğru bu durum düzelecektir. Dostlardan yana yüzleri gülen başak burçları evliliklerinde ve beraberliklerinde de ortak kararlar alacaktır.

Terazi burcu 12 Ekim 2022 tarihinde çalışma arkadaşları ve iş arkadaşları ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilir. Terazi burçları yeni günde sağlıkları ile ilgili de problemler yaşayabilir ve kalabalık ortamlara katılmaktan çekinebilir.

Akrep burcu 12 Ekim 2022 tarihinde yeni aktiviteler ve kalabalık ortamlar içerisinde bulunabilir ve yeni kişiler ile tanışabilir. Burs sahipleri arkadaş ortamında gizli sırları duyabilir ve düşmanlıkların arka perdesinde anlayabilir.

Yay burcu 12 Ekim 2022 tarihinde aile büyüklerinden ve yöneticilerden destek alacaktır.

Oğlak burcu 12 Ekim 2022 tarihinde eğitimler, sözleşmeler ve seyahatler gibi konular ile İlgilenebilir.

Kova burcu 12 Ekim 2022 tarihinde finansal konularda tamamlanma enerjisi hissedecek ve yeni yatırımlarda bulunacaktır.

Balık burcu 12 Ekim 2022 tarihinde dostluk ilişkiler ve evlilik konuları ile gündemde yer alabilir ve Geçmişe dair bazı sorgulamalar gerçekleştirebilir hayatlarında yeni dostluklar da kurmak isteyecek olan balık burçları önemli bir hafta geçirecektir.

Editör: Ecehan Acar