100.000 TL'ye kadar olan tüm banka ihtiyaç kredisi ve tüm banka kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar için yeni bir destek kredisi başladığı açıklandı. tek bir Bankadan değil birçok bankadan uygun faizlerle ödemeler alabileceğiniz bu kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlara hem kamu bankaları üzerinden hem de özel bankalar üzerinden borç kapatma kredileri 100.000 TL onaylanması durumunda 24 ay vadeli olarak verilmektedir. nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için 100.000 TL'ye kadar olan tüm Banka borçlarını kapatmak isteyen vatandaşların banka şartlarında da uygun olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirileceği açıklandı.

100.000 TL'ye kadar olan tüm banka borçlarınız için destek kredilerinden faydalanabilmeniz için banka müşterisi olmanız gerekmektedir. nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri maaş müşterisi veya banka müşterisi olması durumunda aşağıdaki bankalardan borç kapatma kredisi ile birlikte ihtiyaç kredisi aynı anda ödenmektedir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden borç kapatma kredisi başvurusu nasıl yapılır?

100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusunu kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden yapan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verileceği açıklandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış oldukları yeni kampanyada özellikle kendi bankasından maaş alan müşterilere ihtiyaç kredisi ile birlikte güncel olan kredi kartı ve güncel olan bireysel tüketici kredisi borçlarını kapatmak için 100.000 TL'ye kadar limit hazırladığını açıkladı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar kredi ödemeleri gerçekleştirirken 100.000 TL kredi kullanacak olan kişilere 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak işlem yapmaktadır.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu ve borç kapatma kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası üzerinden de 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusunda bulunabileceksiniz ve nakit kredi kullanarak isteklerinizi hemen yerine getireceklerdir. Garanti Bankası şubelerine giderek kimliğinizle birlikte başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde 100.000 TL'ye kadar verilecek olan borç kapatma kredilerinden faydalanmanız mümkün olmaktadır. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi kampanyası dahilinde işlem yaparak ödemeler vermektedir. 100 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olmanız durumunda işlemlerinizi hemen 5 dakika içerisinde yapabilecek ve nakit kredi ödemelerinden de faydalanabileceksiniz.