Acil nakit ihtiyacı olan ve 10.000 TL üzerinde onay almak isteyen vatandaşlar bankalar üzerinden başvuru yaparak nakit kredi kampanyalarını katılabilirler. 10.000 TL ve üzerinde ödeme almak isteyen kişiler için yapılan kampanyalar da kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu kampanya duyurusu sonrasında vatandaşlara 10.000 TL onay vereceğini açıkladı. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden yapılan kampanya duyurusu sonrasında vatandaşlar 10.000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde ödeme alabilecekler. Nakit ihtiyacı olan kişiler banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda bu bankalar üzerinden hızlı bir şekilde başvuru yapabilecek. 36 ay vadeye kadar verilecek olan kredi kampanyalarında ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapabiliyorsunuz. 

Ziraat Bankası üzerinden başvuru nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapabiliyor. Banka üzerinden yapılan açıklamada sizler de ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız Ziraat Bankası şubeleri üzerinden veya bankanın internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ziraat Bankası 10.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullandıracak. Emekli olan sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan kişiler bireysel olarak 10.000 TL kredi olabilecekler. Banka hesabı olan kişiler banka internet bankacılığını kullanarak hızlı bir şekilde bu banka üzerinden banka şubelerine gitmeden mobil uygulama aracılığı ile kredi başvurusu yapabilecek. 

krediler-haber24-07-9

Vakıfbank 10.000 TL hemen ödüyor

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın mobil uygulamasına giriş yapabilir ve internet bankacılığı üzerinden düşük faizli 10.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler 10.000 TL ödeme almak istiyorsa en yakın banka şubesi üzerinden hızlı bir şekilde işlem yapabilir. Vakıfbank 36 ay vadeye kadar yapmış olduğu bu Kredi kampanyası'ndan ilk taksit ödemesinde 90 gün veya 45 gün erteleme yapma imkanı da kendi Bankasından maaş alan müşterilere sunulmaktadır. VakıfBank'ın resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurusu ve detayları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak kişiler aynı şartlara göre kredi başvurusunda bulunabilir.