Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu finali için son hazırlıklar tamamlandı. VakıfBank ve Fenerbahçe Opet, Atatürk Voleybol Salonu'nda yapacakları dev finalde şampiyonluk için mücadele edecekler. Büyük heyecana sahne olması beklenen karşılaşma bugün saat 16.00'da başlayacak ve TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

VakıfBank Finalde Aydın Büyükşehir Belediyespor'u Mağlup Etti

VakıfBank, final yolculuğuna Aydın Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle devam etti. İlk seti 25-15, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti de 25-16 kazanan VakıfBank, finale yükseldi.

Fenerbahçe Opet Finalde THY'yı Geçti

Fenerbahçe Opet ise Türk Hava Yolları karşısında zorlu bir mücadele verdi. Maçın sonucunu 3-2 olarak lehlerine çeviren Fenerbahçe Opet, finale adını yazdırdı. İlk seti 25-17 kaybeden sarı-lacivertli ekip, sonraki iki seti 25-16 ve 25-15 kazanarak öne geçti. THY, dördüncü seti 25-20 kazandı ve maçı tie-break setine taşıdı. Ancak Fenerbahçe Opet, bu seti 15-11 kazanarak finale yükseldi.

Kupa Finali Heyecanı TRT SPOR Yıldız'da

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Tutkulu Açıklamalarıyla Gündemde! Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Tutkulu Açıklamalarıyla Gündemde!

VakıfBank ve Fenerbahçe Opet arasındaki final karşılaşması, bugün saat 16.00'da Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak. Heyecan dolu karşılaşma TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlanacak. Son iki yılın şampiyonu VakıfBank ve geçen yılın finalisti Fenerbahçe Opet arasındaki mücadele, voleybolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat.