Galatasaray 18 Maçtır Yenilmiyor! Yeni Seri Başladı Galatasaray 18 Maçtır Yenilmiyor! Yeni Seri Başladı

İngiltere Premier Lig'in köklü takımlarından Chelsea, bu sezon beklenen performansı gösteremeyerek küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Thomas Tuchel ile sezona başlayan ve sonrasında Graham Potter'ı takımın başına getiren Maviler, istikrarsız bir performans sergiledi. Potter'ın görevine son verilmesinin ardından tekrar Frank Lampard'ı takımın başına getiren Chelsea, son 6 maçta sadece 2 beraberlik alabildi ve küme düşme potasının 10 puan üstünde yer alıyor.

Chelsea'nin ligde oynayacağı son 6 maç oldukça zorlu geçecek. Deplasmanda oynayacakları 4 maçı bulunan Chelsea, her maça galibiyet parolasıyla çıkmak zorunda. İşte Chelsea'nin oynayacağı maçlar:

- 2 Mayıs: Arsenal - Chelsea
- 6 Mayıs: Bournemouth - Chelsea
- 13 Mayıs: Chelsea - Nottingham Forest
- 21 Mayıs: Manchester City - Chelsea
- 25 Mayıs: Manchester United - Chelsea
- 28 Mayıs: Chelsea - Newcastle United

Chelsea'nin son maçı olan Newcastle United maçı öncesinde kulüp tarihinde bir küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmadı. Ancak bu sezon performansındaki düşüşle birlikte, taraftarlar için bu son 6 maç oldukça önemli. Chelsea, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşaması halinde, küme düşme tarihinin en büyük sürprizlerinden birine imza atmış olacak.