Giresunspor yönetimi, futbol akademisi projesi kapsamında altyapı çalışmalarını yeniden yapılandırma kararı aldı. Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği toplantıda, futbol akademisi planlaması ele alındı. Yapılan açıklamada, altyapı hedeflerinin dünya standartlarına uygun hale getirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği yapılacağı belirtildi.

Futbol Akademi Projesi ile birlikte Giresunspor altyapı çalışmalarını yeniden yapılandırarak, Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği yaparak adımlar atacak. Amacı, futbol akademisinden A takımına yeni sporcular kazandırmak olan kulüp, konuyla ilgili görüşmeleri başlatarak çalışmalara başladı. Detaylı bilgilendirme ise futbol akademisi ve spor okulları genel koordinatörü Cengiz Demir tarafından önümüzdeki hafta yapılacak.

Arda Güler, Real Madrid'in ABD Turnuvası Kadrosunda Arda Güler, Real Madrid'in ABD Turnuvası Kadrosunda

Giresunspor altyapı çalışmalarını dünya standartlarına uygun hale getirerek, futbol akademisi projesini hayata geçiriyor. Yapılacak çalışmalar sayesinde kulüp, yeni yetenekleri bünyesine katma ve Türk futboluna katkı sağlama hedeflerine daha kolay ulaşabilecek. Kulübün yeni projeleri ve altyapı çalışmalarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.