Spor Toto Süper Lig'de lider durumda olan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda hedefini büyük tutan sarı-kırmızılı ekip, derbi öncesi flaş bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Ara transfer döneminde Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray, İtalyan yıldızın önerisiyle Roma'dan Andrea Belotti'yi transfer etmek istiyor.

Belotti, Roma'da bu sezon 37 maça çıkarken, sadece 4 gol atabildi ve 2 asist yaptı. Jose Mourinho'nun gelecek sezon kadrosunda düşünmediği İtalyan yıldız, kendisine yeni bir takım aramaya başladı. Galatasaray ise Belotti'yi transfer etmek için çalışmalara başladı. Başkent temsilcisinin Belotti için bir "B planı" oluşturduğu, Inter ve Milan'ın da devrede olduğu belirtiliyor.

Zaniolo'nun da eski takım arkadaşı Belotti'nin Galatasaray'a gelmesi için çalışacağı ifade ediliyor. Galatasaray, Lucas Torreira, Mauro Icardi ve Nicolo Zaniolo gibi önemli isimleri kadrosunda barındırarak, Belotti'nin kulübü olarak kendilerini doğru bir seçenek olarak görüyor.

Galatasaray 18 Maçtır Yenilmiyor! Yeni Seri Başladı Galatasaray 18 Maçtır Yenilmiyor! Yeni Seri Başladı

Bu sezon Roma'da beklentilerin altında kalan Belotti'nin 2 yılı opsiyonlu olmak üzere Roma ile olan sözleşmesi bu yaz sona erecek. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro olarak kaydedildi.

Galatasaray'ın derbi öncesinde yapacağı transferler ile güçlü bir kadro oluşturarak, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmesi bekleniyor. Zaniolo ve Belotti'nin transferi ise taraftarların heyecanını artırdı.