Tarihi Zafer: Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde Yenilgisiz Bir Şekilde Zirveye Yürüyor Tarihi Zafer: Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde Yenilgisiz Bir Şekilde Zirveye Yürüyor

Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek ligdeki deplasman yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Sarı-lacivertlilerde Diego Rossi 22. dakikada attığı golle takımını öne geçirirken, Ferdi Kadıoğlu 45+1. dakikada golünü attı ve İrfan Can Kahveci 3 dakika sonra kırmızı kart gördü.

İlk yarının uzatma dakikalarında Ferdi Kadıoğlu bir gol daha atarak skoru 3-0'a getirdi. Fenerbahçe, son 9 deplasmanda 8 galibiyet ve 1 beraberlikle 67 puanla 3. sırada yer alıyor.

Ayrıca, Jorge Jesus, Zico'dan (2007-2008) sonra Süper Lig'de Fenerbahçe’nin başında üst üste 5 deplasman galibiyeti alan ilk yabancı teknik direktör oldu.

Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek deplasmandaki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Diego Rossi, Ferdi Kadıoğlu ve bir kırmızı kartın yaşandığı maçta İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin kazanmasına yardımcı olan diğer isimler oldu. Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, üst üste 5 deplasman galibiyeti alan ilk yabancı teknik direktör olarak tarihe geçti.