Fenerbahçe, Sivasspor karşılaşması öncesinde kamp kadrosunu açıkladı. Kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci ile sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique, İsmail Yüksek ve Enner Valencia kadroda yer almadı. 

Sarı-lacivertli takımın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmanın kamp kadrosunda 22 oyuncu yer aldı. Bu isimler arasında Attila Szalai, Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Luan Peres ve Bright Osayi-Samuel gibi önemli savunma ve hücum oyuncuları da yer alıyor. 

Galatasaray'a İngiltere'den transfer: Okan Buruk onay verdi, Erden Timur devreye girdi Galatasaray'a İngiltere'den transfer: Okan Buruk onay verdi, Erden Timur devreye girdi

Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Luan Peres, Attila Szalai, Gustavo Henrique, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Arda Güler, Emre Mor, Diego Rossi, Serdar Dursun, Joshua King, Michy Batshuayi ve Joao Pedro.

Fenerbahçe, ligdeki son maçında Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu ve şampiyonluk yarışında geri düştü. Sivasspor ise son maçında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etmişti. İki takım arasında oynanacak olan mücadele, Fenerbahçe'nin ligdeki şampiyonluk yolculuğunda kritik bir öneme sahip.