Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye sahasında 3-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu ancak beklenmedik goller yediklerini ve çok kötü bir oyun sergilediklerini ifade etti.

Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Kötü Haberi Verdi Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Kötü Haberi Verdi

Maça iyi başladıklarını ve güzel şeyler yaptıklarını belirten Çalımbay, "Beklemediğimiz bir anda gol yedik. Zaten en büyük sıkıntılardan bir tanesi yediğimiz goller. Gerçekten çok kötü goller yedik." diye konuştu. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasına rağmen fırsatları iyi kullanamadıklarını ve sonuçta mağlup olduklarını belirten Çalımbay, "Tek yapacağımız şey üç gün sonra oynayacağımız kupa maçı, tek düşündüğümüz o." şeklinde konuştu.

Çalımbay, oyuncularına kupa maçının çok önemli olduğunu anlattığını ve bu maçı net bir şekilde kazanmaları gerektiğini söyledi. Fenerbahçe'nin ikinci yarı kalelerine gelmediğini ve iyi oynadıklarını ancak bireysel hatalar yaptıklarını belirten Çalımbay, kaleci Ali Şaşal Vural'ın sakatlığına da değindi ve oyuncunun kupa maçında oynama ihtimalinin olmadığını söyledi.

Demir Grup Sivasspor, ligdeki son maçında Beşiktaş'ı konuk edecek.