Galatasaray 18 Maçtır Yenilmiyor! Yeni Seri Başladı Galatasaray 18 Maçtır Yenilmiyor! Yeni Seri Başladı

Eski Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum, bir Alman televizyon kanalının belgeseli için İstanbul'daydı ve Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret etti. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Daum, Fenerbahçe'nin taraftara ait bir kulüp olduğunu belirterek, Ali Koç başkanlığındaki kulübün kendisini şanslı hissetmesi gerektiğini söyledi. Takımın şampiyon olacağına inandığını belirten Daum, taraftarların takımlarına her zaman destek olduğunu ve bunun da önemli bir avantaj olduğunu ifade etti. 

Daum, kulüpte bulunduğu dönemde yönetim ve çalışanlarla büyük bir aile olduklarını, herkesin düşüncesini toplayıp tek bir bedenle hareket ettiklerini söyledi. Fenerbahçe'nin kendisi için ikinci bir ev olduğunu ve burada çok güzel anılarının olduğunu belirten Daum, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hak ettiğini vurguladı. Ayrıca, takımın geriden gelmesinin küçük bir avantaj olabileceğini belirten Daum, son maçların şampiyonluk mücadelesinde büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ni gezen Daum, teknik direktör Jorge Jesus ve oyuncularla da buluştu. Eski oyuncusu Mehmet Aurelio ile bir araya gelen Daum, eski günleri yad etti.