Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki dev derbi öncesi heyecan dorukta. Vodafone Park'ta oynanacak müsabaka, hakem Ali Şansalan yönetiminde saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Beşiktaş'ta Şok Sakatlık!

Beşiktaş'ta defans oyuncusu Omar Colley, dev derbi öncesi ağrıları nedeniyle taktik çalışmasına katılamadı. Colley'in yerine derbide Welinton forma giyecek.

Galatasaray'da Sarı Kart Sınırında Oyuncular!

Galatasaray cephesinde ise Beşiktaş maçı öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Eğer bu oyunculardan herhangi biri maçta sarı kart görürse, ligin 33. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Saiss, Welinton, Masuaku, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.

Fenerbahçe'den Transfer Hamlesi: Sorloth Transferinde Sürpriz Gelişme! Fenerbahçe'den Transfer Hamlesi: Sorloth Transferinde Sürpriz Gelişme!

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi.

Beşiktaş'ta yaşanan sakatlık, takımın planlarını etkileyebilirken, Galatasaray ise liderlik koltuğundaki avantajını korumak için sahada mücadele edecek. Her iki takımın da kazanmak için büyük bir mücadele sergileyeceği dev derbi heyecanla bekleniyor.