Vodafone Park'ta bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaklaşık 42 bin Beşiktaşlı taraftar takımlarına destek verecek. Kulüp, "Bırakmam Seni Türkiyem" projesi kapsamında deprem bölgelerindeki çocukların kitap ihtiyaçlarını desteklemek için taraftarların yanlarında getirecekleri kitapları stat gişelerindeki kumbaralara bırakabilecekleri açıklamasını yaptı.

Nathan Redmond, Beşiktaş'ın en önemli silahlarından biri

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki son 12 golünün 7'sine direkt katkı yapan İngiliz futbolcu Nathan Redmond, Galatasaray karşısında Kartal'ın en önemli silahlarından biri olacak. Ligde 22 maça çıkan Redmond, 5 gol kaydederken 5 de asist yaptı.

Fenerbahçe'den Transfer Hamlesi: Sorloth Transferinde Sürpriz Gelişme! Fenerbahçe'den Transfer Hamlesi: Sorloth Transferinde Sürpriz Gelişme!

Beşiktaş'ta Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç forma giyemeyecek

Beşiktaş'ta Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç'un sakatlıkları devam ettiği için Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği açıklandı. Önceki gün idmanda dizine darbe alan Omar Colley, hafif sakatlığı bulunan Romain Saiss ve Gedson Fernandes ise forma giyebilecekler.

Cenk Tosun, Galatasaray'a karşı en çok gol atan futbolcu

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, Süper Lig'de en çok rakip olduğu takım Galatasaray'a karşı 17 kez rakip oldu ve bu maçların 12'sinde 11'de sahaya çıktı. Tosun, 6 kez Galatasaray filelerini havalandırdı. Bugünkü maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Tosun, rakiplerine karşı gol atmaya çalışacak.

Beşiktaş kampa girdi

Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, taktik çalışmalarıyla tamamlandı. İdman, ısınma koşularıyla başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Takım, şut antrenmanı ve taktiksel çift kale maçın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.