Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit ihtiyacı olan kişiler için bu sabah itibarıyla yeni destek ödemeleri başladı açıklandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit destek ödemelerine başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan kişiler için başlatılan kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların aynı gün içinde destek ödemelerini alabileceği yeni bir kredi kampanyası açıklandı. 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak alabileceğiniz 50.000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde bireysel ihtiyaç kredisi olarak işlem yapacak ve bireysel müşteri olmanız durumunda Kredi kullanmaya hak kazanacaksınız. 

Ziraat bankası 0.99 faizle 10000 TL kredi başladı Ziraat bankası 0.99 faizle 10000 TL kredi başladı

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların özellikle emekli olması durumunda emekli maaşları da bu bankalar üzerinden alması durumunda kredi onayı alabileceğini söylemek istiyoruz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden yapılan duyuru ile birlikte vatandaşları aynı gün içinde kredi destek ödemeleri yapacağını açıkladı. Bankalar üzerinden başvurularını gerçekleştirerek kredi almak isteyen vatandaşlar için yapılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan kişileri 36 ay vadeye kadar işlem yapılarak ihtiyaç kredisi imkanı sunulacaktır. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte işlemlerini gerçekleştirebilir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişilerin banka kredi şartlarına uygun olması durumunda aynı gün içinde hesaplarını ödemelerin yatıracağını da söylemek istiyoruz. Bu ödemeleri yapabilmeniz için banka şubelerine gitmeden internet bankacılığını kullanmanız ve mobil uygulamalar üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusu ile birlikte aynı gün içinde hesaplarınıza ödeme almanız yeterli olacaktır. 

Editör: Vural Pars