Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Ödemesi! Hesaplarınızı Kontrol Edin! Kamu bankalarından emeklilere gelen son haber ile yüzleri güldü. Ziraat Bankası tarafından emeklilere 1.000 TL ödeme yapılacak. Tutarları değişebilen promosyon ile ilgili detaylar haberimizde…

Ziraat Bankası'ndan Emekliler İçin 1000 TL Promosyon Ödemesi 

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası emeklileri nakit sıkıntısından kurtarıyor. Değişken tutarlı promosyon ödemeleri ile emeklilerin yüzü gülüyor. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda müşterilerin bu konuda bilgi sahibi olması ve online başvuru yapabilmesini sağlamak iletişime geçilmesini bildirdi. Büyük bir ses getiren kampanyada ödemeler yapılmaya devam ediyor.

Her çalışan kişinin alabileceği emekli maaşları meslek ve prim ödemelerine göre değişebilmekte. Emekli maaşını alan kişilerin tercih ettiği bankalar tarafından promosyon ödemesi alabiliyor. Birçok kamu bankası bu konuda açıklama yaparak dikkat çeken paylaşımlarda bulunuyor. Ön çıkan promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emekli maaşını almış olduğunuz banka ile iletişime geçmeniz gerekir. Bu konu ile ilgili bilgi edinebilmek için bankaların resmi internet siteleri takip edilebilir.

ziraat-bankasindan-emeklilere-promosyon-odemesi-hesaplarinizi-kontrol-edin1

Her hangi bir bankadan emekli maaşı alınsa bile Ziraat Bankası’nın ödemesinden faydalanabilmek için banka değiştirebilirsiniz. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası aracılığı ile almak için başvuru yapabilirsiniz.  Bu durumda bankanın kendi özel müşterilerine sunduğu promosyon fırsatından yaralanabilirsiniz.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Emekliler İçin Promosyon Ziraat Bankası'ndan

Emekli maaşına ek olarak promosyon eklemek için bankanızı değiştirebilirsiniz. Promosyon konusunda hangi banka daha fazla ödeme yapıyor ise o bankaya geçebilirsiniz.  Ziraat Bankası bu hamleyi gerçekleştirerek 750 TL olan promosyon tutarını 1.000 TL ye yükselterek vatandaşlara duyurdu.

Başka bir bankadan alınan emekli maaşı alınlar taahhüt süresini doldurmuş ise banka değişikliği yapabilir. Bu durumda Ziraat Bankası tarafından uygulamaya koyulan cazip tekliflere Sıcak bakabilirsiniz. 1.000 TL ek ödeme almak, promosyona hak kazanmak için Ziraat Bankası tercih edilebilir. Tercihinizi Ziraat Bankası’ndan kullanabilmek için bu isteğinizi bankaya bildirmeniz gerekir. En yakın banka şubesine giderek hesabınızı bu bankaya taşıyabilirsiniz.

Almış olduğunuz emekli maaşınızı Ziraat Bankası’na taşıyarak en cazip promosyonlardan faydalanabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Birçok emekliye kredi imkânı sunan banka sizlere de bu konuda yardımcı olacaktır.