Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara konut ve tüketici kredi paketleri sunmaya devam ediyor. Emeklilere yönelik kredi avantajları sağlayan Ziraat  Bankası tekrardan bomba etkisi yaratacak kredi paketi ile emeklilerin yanında. Sık sık emeklilere özel kredi kampanyaları başlatan Ziraat Bankası, düşük faiz oranları ile ev almak isteyen emekli vatandaşların yanında. Ev almayı düşünen emekli vatandaşlara özel olarak hazırlanmış kredi kampanyaları ile ev almanın şimdi tam sırası!  Ev almak isteyen emeklilere özel olarak sunulmuş cazip fırsatlar ve detaylar haberimizde. Ziraat Bankası, emekli konut kredisi faizleri ne kadar?  

İşte Ziraat Bank tarafından ev almak isteyen emekli vatandaşlara sunulan kredinin detayları ve çok daha fazlası siz değerli okurlarımız için haberimizin ayrıntılarında..

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası’nın emeklilere özel olarak sunmuş olduğu pek çok avantajından faydalanma fırsatı elde ediyor. Yani ev satın almak isteyen emeklilerin  faydalanması açısından en düşük faiz oranları ile sunulmakta olan emeklilere özel olarak sunulan  konut  kredisi kampanyası, 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Maaş ödemelerini Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, emeklinin artısı paketi ile konut ve acil nakit ihtiyaçları açısından banka şubesine dahi gitmeden  oturdukları yerden  kolay bir şekilde başvuru yapabilirler. Kredi ürünleri arasında bulunan krediler ile bütün emekli vatandaşların uygun ödeme koşulları ile yeni bir ev satın almaları artık çok  kolay.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’nın, emeklilere özel olarak sunulduğu artısı kredi paketi açısından içerisinde bulunan konut kredisi, bütün emekli vatandaşların çok rahat bir şekilde ev sahibi olmaları amacı ile hazırlanmıştır. 100 bin Türk Lirası konut kredisi miktarı açısından 120 ay vade seçeneği ile yalnızca  yüzce 1,29 faiz oranı ile işlenmektedir. Aylık 1642 Türk Lirası taksit miktarı  kira öder gibi emekli vatandaşların ev kredisi alması çok kolaylaştı.

Diğer taraftan bir milyon Türk Lirası ve daha üzerinde fiyatı olan konutlar açısından kredi isteklerinde uygulanacak  olan faiz oranlarının ise %1,34 üzerinden hesaplanacaktır. Emeklilik hayalleri ev satın almak olan kişiler açısından Ziraat Bankası tarafından sağlanan emeklilere özel konut kredisi, uygun ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranları ile emekli vatandaşlara sunulmaktadır.

Ziraat Bankası’ndan Emekli Vatandaşlara Kredi

Ziraat Bankası, emeklilere özel olarak hazırladığı bankacılık hizmetleri bağlamında sadece konut kredisi değil aynı zamanda emeklilere tüketici kredilerini de sunmaktadır. Emeklilere özel olarak sunulan fırsatın en büyük artısı kredi paketi bağlamında bulunan tüketici kredisi açısından maaşını Ziraat Bankası’ndan alan bütün emeklilere  %1.55 faiz oranı başlangıç olmak üzere   tüketici kredisinden faydalanabilir.

Ziraat bankasının emeklilere özel olarak sunduğu ve emekli vatandaşları ev sahibi yaptığı bu kampanyadan yararlanmak isteyen  emekli vatandaşların kimlik kartları ile birlikte bir Ziraat Bankası şubesine başvurması yeterlidir.