Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli olan sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan vatandaşlar için yeni hazırlamış oldukları İhtiyaç Kredisi kampanyasında 200000 TL'ye kadar yüksek limitli kredi ödemesi yapacağını açıkladı.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek, 12 ay vadeli olarak alabileceğiniz bu kredi kampanyalarına katılacak olan kişilerin özellikle diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak içinde başvurularını gerçekleştirebileceğini söylemek istiyoruz.

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek, acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilecek ve onaylanan bu kredileri aynı gün içinde hesaplarınıza yatırarak kullanabileceksiniz. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan, özellikle emekli vatandaşların maaş, taşıma işlemleri sonrasında kredi imkanından faydalanacağını söylemek isteriz. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi 200000 TL

Ziraat Bankası üzerinden 200000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılacak olan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilerek, aynı gün içinde ödemeler verilmektedir.

Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu banka üzerinden dilediğiniz zaman kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını, özellikle şubeler üzerinden yapacak olan kişilerin banka hesapları olmaları durumunda sadece kimlikleriyle birlikte, şubelere gitmesi yeterli olacaktır. 

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi 200000 TL

Kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için yapılan kampanyada da 200000 TL ihtiyaç kredisi, aynı gün içinde hesaplara ödeme olarak yatırılmaktadır.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, şubelere gitmeden işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu kredi kampanyasında diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatabilirsiniz. En yakın banka şubesi üzerinden kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilir ve düşük faizli kredi kullanabilirsiniz.