Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar belirlenen şartlar dahilinde bu bankalar üzerinden 5000 TL ve üzerinde istedikleri zaman acil nakit kredi kampanyasına katılabilir. Kamu bankaları tarafından yapılan Bu açıklamalar ile birlikte Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden işlem yapacak olan kişiler eğer banka müşterisi ise banka şubesine gitmeden kredi kullanabilir. T.c. kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte verilecek 5000 TL ihtiyaç kredisi sizlere 5 dakika içerisinde hesaplarınıza yatmak şeklinde gönderilecektir. 

Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar emekli olmaları durumunda ayrıca şart aranarak kredi başvurusu yapılabiliyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme toplamda 36 ay vadeli 5000 TL ve üzerinde kredi kullanabilir. 

Emekli olan vatandaşlar Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden kredi kullanmak istiyorsa emekli maaşını bu bankalara taşıması şartı ile kredi notu düşük olsa bile kredi onayı alabilir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler belirtilen şartlara uygun banka şubelerinden ve banka resmi internet sitesi üzerinden istedikleri zaman başvuru yapabiliyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu

Ülkemizin kamu Bankası olan Ziraat Bankası vatandaşlara düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor. Emekli Olan kişiler ve sigortalı olarak çalışan kişiler başvuru yaparak Ziraat Bankası üzerinden istedikleri faiz oranları ile kredi kullanabiliyor. Bankada hesabı olan vatandaşlar banka şubelerine gitmeden ihtiyaç kredisi almak istiyorsa bankanın internet bankacılığı şifresi ile birlikte mobil uygulama üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir. 

kkred-haberleri-1

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız banka şubelerine kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte gidebilir veya banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Vakıfbank 5000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme toplamda 36 ay vadeli olan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsa banka kredi notu 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Düşük faiz oranları ile kredi alabileceğiniz Vakıfbank sizlere her zaman ihtiyaç kredisi vermeye devam edecek.