Devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 33500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulamalar sonrasında 3 gün içinde kredi onayı alıp alamadıkları hakkında bilgiler yayınlandı. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için başlatılan kampanyada özellikle acil para ihtiyacı olan ve ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşların başvurularını gerçekleştirerek, bu banka üzerinden nakit kredi kullanabileceği haberi geldi. 

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılacak olan kredi kampanyasından şartlara uygun olan vatandaşlara hemen 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. Bireysel olan müşteriler ile birlikte emekli ve memur olan müşterilerde kredi kampanyalarına katılarak, işlemlerini gerçekleştirebilecek ve bu banka üzerinden diledikleri zaman 33500 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecektir.

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunu banka şubelerinden yapacak olan vatandaşlar, kimlikleri ve gelir belgeleriyle birlikte işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedirler. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda sadece banka şubeleri üzerinden değil, bankanın resmi internet sitesi üzerinden de yapacağınız başvurular sonrasında kredi onay alabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra hemen onay almak isteyen vatandaşların emekli olmaları durumunda emekli maaşı Ziraat Bankası üzerinden alınması gerekiyor. Sigortalı olarak çalışan vatandaşların ise son işyerlerinde 6 aydır çalışıyor olması durumunda kredi kullanabileceğini söyleyebiliriz. Başvurunuzu yaptıktan sonra kredi onayı almanız ile birlikte sizlerin hesaplarına yatırılacak olan bu kredi ödemelerinde en düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanabilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi almak isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan kredi hemen aynı gün içinde hesaplara yatacaktır.