Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 23.000 TL ve 36.000'ye ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası yapılmaktadır. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurularınızı gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi onayı alabileceğiniz bu nakit kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar Ziraat bankası'nın başlatmış olduğu bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına hemen katılabilir. Ziraat Bankası resmi internet üzerinden başvurularını gerçekleştirecek imkanı sunulacaktır. Ziraat Bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında vermiş olduğu bu kredilerde Kredi kullanacak olan kişilerin banka kredi puanına baktıktan sonra değerlendirme yaparak Kredi imkânından faydalanmalarına olanak sağlayacaktır. 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak Kredi başvurusunda bulunabilir. 

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek kredi almak isteyen vatandaşlar için 36 ay vadeli olarak bu krediler ayrıca internet bankacılığı üzerinden de verilmektedir. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Banka internet bankacılığını kullanarak Kredi başvurusunda bulunabilir onaylanan krediyi hemen aynı gün içinde hesabınıza internet bankacılığı uygulaması olan Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden hesabınıza yatırabilirsiniz. Hesabınıza ya da bu para sonrasında başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vadeli olarak istedikleri limitlerde kredi imkanları sağlanarak bireysel tüketici kredisi en düşük faiz oranları ile verilir.