Ziraat Bankası TC kimlik numarası 8 ve 0 arasında bitenlere 40.000 TL ödenek veriyor. Ziraat Bankası nakit kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için başlattığı son kampanyada bireysel ihtiyaç kredisi olarak 40 bin TL'ye kadar ödeme vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusu ile birlikte sizler de Bu bankanın başlattığı Kredi kampanyasına katılarak 36 ay vadeye kadar 40.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Düşük faiz oranları ile birlikte Kredi alacak olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda Ziraat Bankası üzerinden sadece bireysel ihtiyaç kredisi alabiliyor. Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ile birlikte emekli olan vatandaşların başvurularını gerçekleştirebileceği bu kredi kampanyası mayıs ayı boyunca devam edecek ve sizlere düşük faiz oranları ile yararlandırılırak kullanılacaktır.

Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların başvurularını yapmaları durumunda ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vadeli kredi onayı alıp alamadığını bankanın kimlik numarası sorgulaması sonrasında belli olacağını söylemek isteriz. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler 5 dakika içerisinde Kredi sonucunda öğrenecekleri bu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak anında kredi imkanından faydalanabilir ler.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

ziraatbank-15

Başvuru yapmak istiyorsanız size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilir ve nakit kredi kullanabilirsiniz. Beş dakika içerisinde sonucunu öğreneceğiniz bir diğer kredi kampanyası ise Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden verilmektedir. Banka hesabı olan vatandaşlar Ziraat Bankası mobil uygulamasına girerek buradan nakit kredi başvurusunda bulunabilir.