Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Ziraat Bankası son dakika kampanyası ile 10.000 TL'ye kadar yeni kredi paketini duyurdu. Ziraat Bankası kamu bankası olarak son zamanlarda işlem yapacak olan kişilere uygun faizlerle kredi imkanı sağlıyor. Nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay ertemeli ve 36 ay vadeli olarak 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacaktır.

Ziraat Bankası özellikle kredi notu düşük olan kişiler için yaptığı bu kampanyada son dakika olarak 10.000 TL vereceğini ve kişilerin kredi notu düşük olsa bile onay alacağını açıkladı. Başvuru yapacak olan kişiler banka şubelerine gitmeden de işlem yapabilecek. Banka özellikle düşük faiz oranları ile kredi verilecektir. 

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu 

Ziraat Bankası kredi başvurusu banka şubelerinden yapılıyor. Eğer banka şubeleri üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka şartlarına uygun olan kişiler en yakın banka şubesine giderken kimlik ve gelir belgesini yanında götürmesi gerekiyor. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizin gelir durumunuza bakarak onay verir.

Özellikle sigortalı olarak çalışan kişilerin 6 ay sigorta primlerinin aynı iş yerinde yatıyor olması gerekmektedir. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapan kişi emekli ise emekli maaşını kendi bankasından alması gerekmektedir. Ziraat Bankası son dakika kredi kampanyasına katılacak olan kişiler nakit istiyorsa hemen sonucunu alabilecekleri kampanyaya işlem yapabileceklerdir. 

ziraat-bankasi-neden-kredi-cekemediginizi-buldu-ve-10000-tl-odeme-verecegini-acikladi

Ziraat Bankası kredi başvurusu ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de yapılıyor. Ziraat Bankası kredi başvurusu için banka şartlarına uygun olan kişiler ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için bankadaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilirler. Bu şekilde kredinizi hemen kullanacak ve onay alırsanız kredinizi hesabınıza yatıracaksınız.