Devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden, 12 bin TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlara son dakika duyurusu yapıldı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, sizlerde Ziraat Bankası üzerinden 12000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecek ve bu bankanın yapmış olduğu düşük faizli Masrafsız ve gelir belgesiz olan bireysel ihtiyaç kredisine başvuru yapabileceksiniz. 

Ziraat Bankası, son zamanlarda yapmış olduğu kredi kampanyaları ile birlikte adından söz ettirmeye devam etmektedir. Devlet bankası olmasından dolayı özellikle emekli olan ve bireysel olan müşterilerin herzaman ilk tercih etmiş olduğu, bankaların başında gelmektedir. Ziraat Bankası düşük faiz oranlarıyla kredi verdiği için sürekli olarak kampanyalarını yeniliyor ve yeni bir kredi kampanyasıyla karşımıza çıkıyor. Son dakika olarak inanan yeni kredi kampanyasında banka müşterisi olan vatandaşlar, 12000 TL'ye kadar internet bankacılığı üzerinden nakit kredi kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası üzerinden 12.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, bankanın ihtiyaç kredisi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden başvuru formu dolduran vatandaşlar formda yazmış oldukları cep telefonlarına kredi sonucunu alabilecektir. Kredi onayı almanız ile birlikte ne kadar kredi onayı aldığınızı mesajı aldıktan sonra en yakın banka şubesine giderek kimliğiniz ve gelir belgeniz ile birlikte onaylanan tutarı kullanabilirsiniz. Size en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Ziraat Bankası şubelerine giderken kimliğiniz ile birlikte gelir belgenizi yanınızda götürürseniz daha hızlı bir şekilde işlem yapılacaktır. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

ziraat-bankasi1-2

Banka müşterisi olan vatandaşlar şubeye gitmeden işlem yapmak istiyorlarsa, hesapları üzerinden internet şifresi oluşturarak bankanın mobil uygulamasına giriş yapabilir, buradan hem bankacılık işlemlerini, hem de kredi işlemlerini takip edebilir. Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan kredi başvurusu ile birlikte banka şubelerine gitmeden onay alırsanız hemen hesabınıza bu parayı yatıracak ve 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturarak, masrafsız kredi kullanacaksınız. Emekli olan kişiler ise emekli maaşları bu bankada olmak kaydıyla kredi imkanından faydalanabilir ve daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi kullanabilir.