Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar, bugün işlem yapmaları halinde 36 ay vadeli 35000 TL ihtiyaç kredisine hemen hesaplarını yaptırabilmektedir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların başlatmış olduğu kredi kampanyalarından birtanesi olan bu kredilerde 36 ay vadeli 35000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek, dilediğiniz zaman internet uygulaması ve Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden işlem yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan ihtiyaç kredisi başvurusunda, nakit ihtiyacınızın olması ile birlikte sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek, 5 dakika içerisinde kredi işlemlerinizi yapabilecek ve onaylanan kredileri düşük faiz oranlarıyla birlikte hemen alabileceksiniz. 

Devlet destekli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, bir hafta içerisinde yapmış oldukları tüm kredi başvurularında, nakit ihtiyacı olmaları ile birlikte aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak olan ödemelerde kredi işlemlerinin hemen yapabiliyor. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz ve kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların bireysel müşteriler olması durumunda kredi işlemlerini hızlı bir şekilde banka şubelerine gitmeden de yapabileceğini söylemek isteriz. Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunacak olan kişilerin emekli olması durumunda maaş müşterisi olması, sigortalı olarak çalışıyor olmasında ise banka müşterisi olmaması durumunda 6 aylık sigorta primlerinin yatıyor olması, banka tarafından istenmektedir. 

Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirerek, onay alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyen vatandaşlara en düşük faiz oranları ile birlikte bugun ve bir hafta içerisinde kredi işlemleri sunulmaktadır. Bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak güncel kredi faiz oranlarıyla birlikte diğer kampanyaları ve faiz oranlarını istediğiniz zaman öğrenebilirsiniz.