Ziraat Bankası banka hesabınızın olması durumunda başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara 25.000 TL ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden ve kendi Genel müdürlüğü tarafından yapılan duyuru sonrasında bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve kendi bankası'nda hesabı olan vatandaşlara 25.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi alabileceğiniz bu Kredi kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşlara banka 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu veriyor ve onaylanan kredi tutarı aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullandırılıyor. 25.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek kredi alabilmektedir.

Ziraat Bankası kredi başvurusu

Kamu Bankası Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler banka kredi şartlarına uygun olması durumunda 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi olabilmektedir. Ziraat Bankası banka kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar başvurularını banka şubeleri üzerinden yapabildikleri gibi eğer banka şubelerine gidecek zamanı yoksa ve bu bankada bir hesabı varsa hemen internet şifresi oluşturarak bankacılık işlemlerini internet üzerinden yapabilmektedir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları ile birlikte aynı gün içinde Kredi ödemelerini yapacağını da bilmesi gerekiyor. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşları ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşların katılabilecekleri bu kampanyalarda 25.000 TL kredi almanız durumunda ilk taksit ödemesini 45 veya 90 gün ertelemeli olarak da kullanabileceğinizi söylemek isteriz.