Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlar için son dakika, yeni bir haber geldi. Bankalar üzerinde hesabı olan kişiler, Ziraat Bankası üzerinden 10.000 TL'ye kadar nakit kullanmak istiyorsa, başvuru yaparak hızlı bir şekilde gitmek gibi kredi kullanabilir. 

Acil paraya ihtiyacınızın olması durumunda devlet bankası olan Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte öncelikli olarak kendi müşterilerine düşük faiz oranları ile kredi vereceğini açıkladı. 

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de duyurusu yapılan bu kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların bireysel müşteri olması gerekmektedir. Banka hesabınızın olması ve banka hesabınız ile birlikte banka kredi sicilinizde herhangi bir sıkıntı olmaması durumunda, Ziraat Bankası, sizlere kredi, onaya sunacaktır. 

On bin TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde 36 ay vadeli olarak işlem yapılırken, ilk taksit ödemelerini dileyen müşteriler 3 ay ertelemeli 2 ay ertelemeli veya kırkbeş gün ertelemeli olarak kullanabilecektir. ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsunuz TC Ziraat bankasının kampanyasına katılabilir ve acil ihtiyacınızı hızlı bir şekilde giderebilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır? Yöntemler Nelerdir? 

Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, Ziraat Bankası üzerinden 36 ay vadeli kredi için banka şubelerine gitmeniz gerekebilir. Sizi en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvuru yaptıktan hemen sonra kredi başvurunuzu gerçekleştirmiş olacak ve kredi onayını almış olacaksınız. 

Acil ihtiyacınızda kullanabileceğiniz bu kredi kampanyasına katılacak olan kişiler banka şubesi üzerinden başvuru yaptıktan hemen sonra ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilirler. 

ziraat-bankasi-hesabi-olan-kisilere-onemli-haber-var-kimliginizle-veya-internetten-basvuru-yapar

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ziraat Bankası banka şubelerine gidecek zamanı olmayan vatandaşlar için ise banka 36 ay vadeli kredilerde Ziraat Bankası internet sitesi ve internet bankacılığı üzerinden kredi imkanı sağlamaktadır. Banka hesabınızın olması durumunda banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı üzerinden istediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilir kredinizi kullanabilir ve hesabınıza banka şubesine gitmeden ödeme alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin emekli olması durumunda emekli maaşları bu bankada ise istedikleri zaman ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve 10000 TL üzerinde de krediler kullanabilir.