Borçlarınız sıfırlansın... Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank duruma el koydu! gün içinde başvuru yapın!  Vatandaşların alım gücünün azalması ve pek çok yerden borçlanmaları sebebiyle bu borçlar birikmeye devam etmektedir. Farklı bankalarda biriken bu borçları takip etmekte zorlanan vatandaşa bankalar yeni ve çok önemli bir hizmet sunuyor. Borç kapatma kredisi olarak tüm bankalardaki borçları tek bir banka çatısında bir araya getirerek ödeme seçeneği sunulan vatandaş bu tek bankaya borcunu ödeyerek kapatmayı tercih ediyor.

Borç kapatma kredisini Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi kamu bankaları sunuyor. Zor durumda olan ve krediye ihtiyacı olanlar bu bankalara başvurarak şartlara uygun olup olmadıklarına bakabilirler. Bankalar kişinin siciline bakarak kredi konusunda dönüş yapmaktadır.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, borçları yüksek olan müşterilerine düşük faizli kredi imkanı sunarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Özellikle artan fiyatlar karşısında borç taksitlerinin de eklenmesiyle zorlaşan hayat şartlarına Garanti Bankası da borç kapatma kredisi vererek imdadına yetişiyor. Bu sayede diğer bankalardaki kredilerinizi kapatabileceğiniz 36 aya kadar vadeli, 100 bin TL’ye kadar kredi fırsatları sunuluyor. Böylece tüm borçlarınız düşük faizlerle tek bir bankada toplanmış olur. Bu krediye başvurmak için gerekli şartlar ise detaylı bir şekilde ilgili bankanın internet sitesinde belirtilmektedir.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından sunulan borç ödeme kredisi düşük bir faiz oranıyla müşterilerine sunuluyor. Bu kredi ile diğer bankalara olan borçlarınızı tek bir bankada birleştirerek daha düşük bir faiz oranıyla ödeme yapabilirsiniz. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilen bu kredinin faiz oranı 1,89 gibi oldukça düşük bir orandadır.

İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu! İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu!

Eğer bu krediden yararlanmak istiyorsanız, ilgili bankalarla iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca bankaların internet sitelerinde de bu konuyla ilgili bilgiler bulunmaktadır.

haber24.com özel haber