50 bin TL 36 ay vadeye kadar ödeme alın! Ziraat Bankası devlet destekli nakit ödemesi verecek! Ziraat Bankası, üzerinden başvuruların gerçekleştirileceği bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüm vatandaşlara 50000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi verileceği açıklandı. Devlet destekli olarak sunulan bu kampanya ile vatandaşlar, düşük faiz oranlarıyla birlikte nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Kasko Sigortasının Avantajları Kasko Sigortasının Avantajları

Kampanya Detayları

Kampanya kapsamında, Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri 2 dakika içerisinde verilmektedir. Ziraat Bankası ise, başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere uygun faizlerle kredi işlemleri yapmaktadır.

Emekli olan kişiler ile birlikte sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar, devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden kredi almak için düşük faiz oranlarıyla birlikte işlem yapabilmektedir. Bu kampanya kapsamında 50000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda, banka şartlarına uygun olmaları durumunda, ayrıca borç kapatma kredileri imkanı da sağlanmaktadır.

Başvuru İşlemleri

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için banka şartlarına uygun olarak işlemlerini hemen yapabilecekleri bir imkan sunuyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, devlet destekli olarak verilen bu kredi kampanyalarına katılabilirler.

Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar, 50000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapma imkanı elde ederken, acil ihtiyaçları olması durumunda da başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanabilirler. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin banka şartlarına uygun olarak işlem yapmaları durumunda kredi ödemelerinden faydalanmalarını sağlıyor.

haber24.com