Kanal 7 ekranlarında uzun süredir  yayınlanan Yemin dizisi, izleyicinin  heyecanla beklediği diziler arasında yerini alıyor. Başrollerinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ın gibi sevilen  dizileri kadrosunda bulunduran yapım, beraberlikleri ile sık sık gündeme oturan Demirci ve Yağız’ın yakın zamanda evlenecekleri haberleri ise  dizinin izleyicilerini mutlu etmekte. Dizi,  sadece Türkiye'de  izlenmekte kalmıyor hem de sınırları aşarak başka ülkelerde yayınlanmaya hazırlanıyor.

Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman? Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman?

Dizinin bir süre önce Hindistan’da 3 sezonunun ekrana geleceği ile ilgili haber yayınlanan haber ile  dikkatleri üzerine toplamıştı. Yemin dizisi, Türkiye’nin ardından  Hindistan'da da izlenebilecek.

Kanal 7 ekranlarında  3’üncü sezonu yayınlanan dizinin 3 sezonu da Hindistan’ın  en bilinen dijital platformu  olan MX Player tarafından satın alındı.  Yemin dizisi Hindistan'da yayınlanırken Hint Dilleri ve İngilizce dublajlı seçeneğiyle yayınlanacak. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz tarafından  oluşturulurken, dizinin yönetmen koltuğunda ise Yasemin Türkmenli, Serkan Mut yer alıyor. Senaryosu ise Başak Yazı Odası tarafından  tasarlanan Yemin’in müzikleri ise Minör’e ait.

Karamel Yapım tarafından hayata geçirilen Yemin’in ilk iki sezonunda Gökberk Demirci ve Özge Yağız başrolleri paylaşırken, 3’üncü sezonda Cansu Tuman kadroya dahil oldu.

Dizinin sezon finalinin ne zaman final yapacağı ise merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu tarihi Twitter sayfasından paylaştı. Buna göre Yemin dizisi 27 Haziran’da sezon finali yapacak.

3. Sezon için Yeni Konu

Heyecan dolu ilk iki sezonun ardından,  3 sezonda farklı bir konu işleneceği öğrenildi. 1 ve 2. sezonda Emir ve Reyhan’ın aşkının işlendiği dizinin, 3’üncü sezonunda Reyhan’ın  ardından yeni bir hayata adım atan Emir ile hapisten çıktıktan sonra bir başına kalan Seher’in kesişen yolları konu ediliyor.

Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz tarafından  kaleme alınırken, dizinin yönetmen koltuğunda ise Yasemin Türkmenli, Serkan Mut yer alıyor. Senaryosu ise Başak Yazı Odası tarafından  tasarlanan Yemin’in müzikleri ise Minör’e ait.