Vakıfbank Kartlarına belirtilen 500 TL'lik yardımlar halen hesaplara yansımaktadır. Dar gelirli vatandaşlara yardım edilmeye ek olarak, belediyelere de farklı destekler veriyor. Belediye yardımlarının büyük bir kısmı vatandaşlara Vakıfbank Yardım kartı ile yapılmasına rağmen, bu yardımdan yararlananlar, ihtiyaçlarını önceden belirlenmiş parametreler dahilinde karşılayabilen dar gelirli bireyler olacak.

PTT veya Vakıfbank, devlet yardımlarının çoğunu dağıtmak için kullanılmaktadır. Dar gelirliler, belediye yardımları için de kullanılan Vakıfbank yardım kartı sayesinde ödedikleri yardımları gecikmeden alabiliyor. Belediyelerin Vakıfbank sosyal yardım kartıyla hesaplarına aktarmaya devam ettiği 500 TL'lik öğrenci yardımından birçok dar gelirlinin haberi yok. Vakıfbank sosyal yardım kartı başvuru şartları ve bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Vakıfbank Sosyal Yardım Kartlarını Almayı Unutmayın

Belediyeler, nakit ya da banka aracılığıyla ödeme yapmak yerine, hizmet verdikleri hanelere ödeme yapmak için Vakıfbank sosyal yardım kartları kullanmaktadır. Öğrenciler için yapılan bu yardımın yanı sıra bazı destekler sonucunda öğrencilerin eğitim giderleri de karşılanacak. Öyle ki bu yardım kartı kullanılırken gecikmeler ve ödeme yapılmaması gibi istenmeyen durumların önüne de geçilmektedir. Bazı belediyelerin vermeye başladığı 500 TL'lik yardım ödemesi öğrenciler için yatırılıyor ancak uygun görüldüğü takdirde kullanılabiliyor.

Vakıfbank ve PTT'den Ödemeler Devam Ediyor

Devlet yardımları genellikle PTT aracılığıyla ödenir. Vakıfbank ile yapılan yardım düzenlemesi kapsamında daha fazla vatandaşa yardım edilmesi amaçlandı. Belediye yardımlarının daha güvenilir ve şeffaf bir şekilde ödenmesi için geliştirilen Vakıfbank Sosyal Destek kartı, vatandaşların yardımlarını düzenli olarak almalarını sağlamaktadır.

Vakıfbank Kart Başvurusu Nereye Yapılmaktadır?

Kart başvurusu bankaya değil, ödemeyi yapacak olan kuruma ulaşır. Belediyelerin Sosyal Yardım Birimlerinin başvurularının uygun görülmesi halinde en geç 15 gün içinde işleminiz kabul edilerek kart başvurunuz sonuçlandırılacaktır.

Vakıfbank Yardım Kartı Kimlere Verilir?

Sosyal güvencesiz olmak

Okul ve kırtasiye için maddi yardım alanlar

 Kira ödeyenler

Hiç çalışmayanlar

Evi olmayanlar

Dul kadınlar

ihtiyaç sahibi asker aileleri

engelli raporu olanlar

bakıma ihtiyacı olan insanlar

Vakıfbank Yardım Kartımı Nerelerde Kullanabilirim?

Vakıfbank yardım kartının kullanım bölgesi, yardımın amacına göre değişmektedir.

Sadece alışverişe açıktır

Yalnızca belirli bir kurum tarafından talep edilen üye iş yeri grubu satın alınabilir.

Alışveriş yapmaya ve ATM'den para çekmeye açık

ATM'den para çekmek için de kullanılmasına izin verilir

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Vakıfbank 50 Bin TL Ödeme Yapacağını Açıkladı

50.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılanlar için internet sitesinden yeni bir açıklama yapan Vakıfbank, ihtiyaç kredisi kullanacaklara bu kredileri anında ödeyeceğini bildirdi. Yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre, özellikle bireysel müşteri olarak Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler, kredi ödemelerini banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Vakıfbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile son dakika kredi ödemelerini anında hesaplarına yatıracağını açıkladı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların banka müşterisi olması durumunda daha düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi ödemelerinin yapılacağını ve bu kredilerle vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi kullandırılacağını da açıkladı.

Vakıfbank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine giriş yapmalı ve bireysel ihtiyaç kredisi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Vakıfbank kredi başvuru formunu dolduran vatandaşlar, kredi ödemelerini aynı gün hesaplarına göndererek, 50.000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi kullanabilecek ve başvurularını gerçekleştirerek banka şubeleri aracılığıyla işlemlerini tamamlayabilecek.