Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların şartları uygun olmaları durumunda aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak olan ödemeler ile birlikte kredilerini aynı gün içinde hızlı bir şekilde kredi kullanabilmeleri için düzenli olarak gelir belgesi olması isteniyor. Vakıfbank Genel müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda banka hesabınızın olması durumunda sizlere verilecek olan 50.000 TL kredi ödemelerinde 3 ay ertelemeli olarak işlemlerinizi gerçekleştirebilecek ve bu banka üzerinden hızlı bir şekilde 36 ay vadeli düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanabileceksiniz. 

Vakıfbank kamu Bankası olmasından dolayı vatandaşları hızlı bir şekilde işlem yaparak Kredi imkanı sağlayan bankaların başında gelmektedir. Devlet destekli olarak verilecek bu kredilerde özellikle emekli maaşı hesabı Bu bankada üzerinde olan kişiler daha önce hiçbir şekilde bankadan kredi almadıysa ve emekli maaşını Vakıfbank üzerinden ATM'ler aracılığı ile birlikte alıyor ise maaşının 22 katına kadar kredi alabilmektedir. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekli maaşı haricinde sigortalı olarak çalışan vatandaşların Son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda Kredi imkanı sağlanacağı açıklandı. Emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlar şartlara uygun olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek 5 dakika içerisinde sonuçlarını öğrenebilecek onaylanan kredilerini hemen aynı gün içinde hesaplarında Vakıfbank mobil uygulaması aracılığı ile birlikte yatırabileceklerdir.

Banka kredi başvurusu yapacak olan vatandaşların kendi kimlik numaraları üzerinden yapacakları sorgulamalar Sonrasında ne kadar kredi onayı aldığını göstermektedir. Vakıfbank üzerinden sizler de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi 5 dakika içerisinde yapabilecek onaylanan bu kredileri de kullanmak istiyorsanız Vakıfbank mobil uygulamaları üzerinden kredi notunuz uygun olması durumunda hesaplarınızı ödeme alabileceksiniz.

Emekli olan sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan vatandaşların kampanyalara katılarak ihtiyaç kredisi alabileceğini söylemek istiyoruz. 50.000 TL kredi başvurusunu banka şubeleri üzerinden yapacak olan kişilerin Banka hesabı olması durumunda ise hesaplarına bağlı olarak Kredi alabilecekleri gibi gelir belgesi götürmeden sadece kimlikleri ile birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedirler.