Vakıfbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası yapmış oldukları yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara hemen aynı gün içinde hizmet olarak hızlı bir şekilde kredi vereceğini açıkladı. Vakıfbank Halkbank, PTT ve Garanti Bankası üzerinden 100000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi, kullanabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden sizlerde işlemlerinizi kolay birşekilde yaparak, hemen aynı gün içinde destek kredilerinden faydalanabilir ve düşük faiz oranlarıyla birlikte işlem yapabilirsiniz. Bankalar üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması, devlet memuru olması veya emekli olması durumunda sadece bireysel müşteri olmasıyla birlikte 100000 TL kredi kullanabileceğini de söylemek istiyoruz. 

VAKIFBANK VE HALKBANK

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda, şubelere gitmeden işlemlerini internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde yapabilmektedirler. Vakıfbank ve Halkbank, resmi internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

PTT

Ptt üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere, Aktif Bank aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağı için 100000 TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsanız, PTT şubelerine gidebilirsiniz. Ptt üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar ise Emekli Maaş hesaplar aracılığıyla birlikte ihtiyaç kredilerinin 80000 TL'ye kadar kullanabilmektedir. Emekli maaşınızı bu bankalara taşıdıktan sonra ihtiyaç kredisi imkanından faydalanarak işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek ve onaylanan krediler hesaplarınıza yatırarak hemen aynı gün içinde kullanabileceksiniz. Maaş hesabınız aracılığı ile birlikte alabileceğiniz bu kredilerde şartları uygun olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilir, onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak da kullandırılmaktadır. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte kredi almak isteyen tüm vatandaşları 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

GARANTİ BANKASI 

Garanti Bankası üzerinden 100000 TL kredi kullanacak olan vatandaşlar da şubelere gitmeden internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabiliyor. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen düşük faizli kredi kullanmak isteyen kişilerin uzun süredir aynı işyerinde çalışıyor olmasıda istenmektedir. Garanti Bankası şubelerine giderek de ihtiyaç kredisi başvurunuzu kolay bir şekilde hemen yapabilirsiniz.